+30 210 300 6066  |  +30 274 1304 701

Εταιρική Ταυτότητα

Αναλυτικότερα

   Ο συνδυασμός των χρωμάτων, σχεδίων και υποδειγμάτων, λέξεις, κλπ, και ότι σχετίζετε με  μια οπτική δήλωση σχετικά με τον εαυτό της την εταιρεία και να επικοινωνούν επιχειρηματική φιλοσοφία της.

   Είναι ένα διαρκές σύμβολο για το πώς η ίδια εταιρεία είναι αντιληπτή, πώς επιθυμεί να είναι ορατή από τους άλλους, και πώς οι άλλοι αναγνωρίζουν και την θυμούνται. Σε αντίθεση με την εταιρική εικόνα (η οποία είναι «εκεί», η ευμετάβλητη ψυχική εντύπωση), η εταιρική ταυτότητα είναι «εκεί έξω», αισθητικά-εμπειρικά που μεταφέρεται από τα πράγματα όπως τα κτίρια, διακόσμηση, το λογότυπο, το όνομα, σύνθημα, χαρτικά, στολές, και είναι σε μεγάλο βαθμό ανεπηρέαστη από τους οικονομικές επιδόσεις και σκαμπανεβάσματα στην τύχη της.

   Εταιρική ταυτότητα είναι είτε ισχυρή ή αδύναμη (όχι θετική, αρνητική ή ουδέτερη σαν μια εταιρική εικόνα) και είναι περισσότερο ή λιγότερο μόνιμη, εκτός αν αλλάξει σκόπιμα.Η ταυτότητα (μεταφέρετε από το όνομά του και πολύχρωμο λογότυπο τσίμπημα-off-μήλο) της Apple Computer, για παράδειγμα, ως μια καινοτόμος εταιρεία, έχει διασωθεί σχεδόν άθικτο πάνω από περίπου 30 χρόνια. Αλλά την εικόνα της ως μια επιτυχημένη επιχείρηση είναι ισχυρή ή αδύναμη αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ίδιας περιόδου.

Τι κάνουμε στην ΔίΚΕ

   Ας υποθέσουμε ότι κάποιος σας πει ότι έχετε 30 λεπτά για να δημιουργήσετε ένα τέλεια μαγειρεμένο Beef Wellington.

   Αν δεν έχετε ακούσει για αυτό πριν, το βόειο κρέας Wellington είναι ένα φιλέτο ψαρονέφρι του βοείου κρέατος που έχει συναρμολογηθεί προσεκτικά με το συκώτι πατέ, τα μανιτάρια και τα κρεμμύδια, στη συνέχεια, τυλιγμένο σε σφολιάτα. Ναι, θα ζητήσετε μια συνταγή. Και από τη στιγμή που την έχετε θα  βεβαιωθείτε ότι έχετε και τα συστατικά.

   Δημιουργία Εταιρικής Ταυτότητας είναι κάτι σαν το μαγείρεμα ενός τέτοιου πολυεπίπεδου πιάτου. Συνεχώς θα χρειαστείτε ένα σύνολο κανόνων, οδηγιών, και ένα πλήρες σύνολο των περιουσιακών στοιχείων (συστατικών) για να βεβαιωθείτε ότι οι γεύσεις μείνουν σωστές. Αυτός είναι ο οδηγός Εταιρικής Ταυτότητας, έρχεται να: παρέχει ένα σαφές εγχειρίδιο για να μοιραστείτε οπτικά σύμβολα της μάρκας σας, την ιστορία αξία και την επικοινωνιακή στρατηγική.

Συνοψίζοντας

   Όλα τα στοιχεία αυτά έχουν μία κοινή εικόνα, ένα κοινό σχήμα, ένα ενιαίο χρώμα ή συνδυασμό χρωμάτων, που αποτελεί το λογότυπο της επιχείρησης. Η σχεδίαση της εταιρικής ταυτότητας ξεκινάει πάντα από τη σχεδίαση του λογότυπου. Το λογότυπο θα διαμορφώσει ολόκληρο το ύφος της εταιρικής ταυτότητας σας, χαρακτηρίζει την εταιρεία σας και δημιουργεί τις πρώτες εντυπώσεις στο κοινό.

 

Για δημιουργία προσφοράς ανάλογα με τις ανάγκες σας, επικοινωνήστε με έναν αρμόδιο συνεργάτη μας.

Σχετικά

                

Η ΔίΚΕ προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών για τις επιχειρήσεις του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα.

Επαφές

Αθήνα, Αράχθου Ίλιον,                     : +30 2103 006 066
Κόρινθος, Εξαμιλίων 32,                    : +30 274 1304 701  
Πάτρα, Αγία Τριάδα,                         : +30 261 301 2572
Βουλγαρία, str. Vasil Mechkuevski 22,  +359 87 873 1313 
 Κύπρος, Κάστορος 1 Λευκοσία           +357 99 40 1102 

Newsletter (Ενημερωτικό Δελτίο)

Εγγραφείτε στα τα νέα μας και θα λάβετε αποκλειστικές προσφορές και  εκπτώσεις. Ποτέ δεν θα λάβετε απó εμάς spam
Please check your API key && chose list to subcribe from admin manager!