+30 210 300 6066  |  +30 274 1304 701

Βραβεία Καινοτομίας

Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας

Ένα νέο εντατικό επιχειρηματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα και τρεις νέοι υποστηρικτές συνθέτουν τη φετινή προσπάθεια. 

Ideatree

To Ideatree αφορά τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Καινοτομίας και Νεανικής Επιχειρηματικότητας που διοργανώνεται από το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης – Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. και έχει διεξαχθεί δύο συνεχόμενες χρονιές. Το ideatree στοχεύει να παρέχει τις κατάλληλες υποδομές και συνθήκες προκειμένου οι καλύτερες ιδέες να ανθίσουν και να γίνουν τελικά πραγματικές επιχειρήσεις.

Διαβάστε περισσότερα: .. 

Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών - ΕΒΕΑ 2015


   Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής προκηρύσσουν, τα Βραβεία ATHENS STARTUP AWARDS για Καινοτόμες Νεοφυείς Επιχειρήσεις. Με τα βραβεία αυτά το Ε.Β.Ε.Α. και η Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο των κοινών σκοπών τους για την προαγωγή της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας, της εξωστρέφειας και της απασχόλησης, επιδιώκουν να ενισχύσουν το δημιουργικό πνεύμα και τις δεξιότητες που σχετίζονται με το επιχειρείν των νέων ανθρώπων και να ανταμείψουν τη συνεπή και συνεχή προσπάθειά τους με την οποία αποδεικνύουν ότι η οικονομική κρίση δε μπορεί και δεν πρέπει να αποτελέσει εμπόδιο στην επιχειρηματική ανάπτυξη.
    

Διαβάστε περισσότερα: .. 

John and Mary Pappajohn Business Plan Award

O διαγωνισμός επιχειρηματικού πλάνου του Anatolia School of Business (Business Plan Competition), χρηματοδοτούμενος από τον John Pappajohn, απευθύνεται σε νέους και νέες που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση. Ο Διαγωνισμός προσφέρει 5 βραβεία των €4.000 στα 5 επιχειρηματικά πλάνα που θα αξιολογηθούν υψηλότερα από όσα θα κατατεθούν και θα παρουσιαστούν στον διαγωνισμό.

Διαβάστε περισσότερα: .. 

Χρηματοδότηση - Venture Fair

     Το Venture Fair πρόκειται για μια διοργάνωση όπου επιχειρήσεις έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και τα σχέδια τους στο καλύτερο κοινό - τους πιθανούς επενδυτές. Σκόπό της διοργανωσης αυτής είναι να συνδέσει τους επιχειρηματίες με τους επενδυτές. Το Venture Fair ενώνει επενδυτές και άλλους επαγγελματίες από όλο τον κόσμο, με στόχο την παροχή χρηματοδότησης για εκκολαπτόμενους επιχειρηματίες.

Διαβάστε περισσότερα: .. 

Σχετικά

                

Η ΔίΚΕ προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών για τις επιχειρήσεις του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα.

Επαφές

Αθήνα, Αράχθου Ίλιον,                     : +30 2103 006 066
Κόρινθος, Εξαμιλίων 32,                    : +30 274 1304 701  
Πάτρα, Αγία Τριάδα,                         : +30 261 301 2572
Βουλγαρία, str. Vasil Mechkuevski 22,  +359 87 873 1313 
 Κύπρος, Κάστορος 1 Λευκοσία           +357 99 40 1102 

Newsletter (Ενημερωτικό Δελτίο)

Εγγραφείτε στα τα νέα μας και θα λάβετε αποκλειστικές προσφορές και  εκπτώσεις. Ποτέ δεν θα λάβετε απó εμάς spam
Please check your API key && chose list to subcribe from admin manager!