+30 210 300 6066  |  +30 274 1304 701

Δημιουργία "Πρότασης Αξίας Επιχείρησης"

Πρότασης Αξίας Επιχείρησης

 

   Αναφέρεται στη θέση που καταλαμβάνει μια μάρκα στο μυαλό του πελάτη και πώς διακρίνετε τα προϊόντα τις από τους ανταγωνιστές. Για αποκτήσουν Θέση τα προϊόντα  ή τα εμπορικά σήματα, οι εταιρείες μπορούν να τονίσει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της μάρκας τους (τι είναι, τι κάνει και πώς, κλπ) ή μπορεί να προσπαθήσει να δημιουργήσει μια κατάλληλη εικόνα (φθηνά ή πριμοδότηση, χρηστικά ή πολυτελή, καταχώρηση σε επίπεδο φθηνού ή high-end, κλπ) μέσω του μίγματος μάρκετινγκ. Μόλις ένα εμπορικό σήμα έχει επιτύχει μια ισχυρή θέση, είναι δύσκολο να επανατοποθετηθεί.

   Η Πρότασης Αξίας - Τοποθέτηση είναι μία από τις πιο ισχυρές έννοιες μάρκετινγκ. Αρχικά, η τοποθέτηση επικεντρώνεται στο προϊόν και με «Ries και Trout» μεγάλωσε ώστε να χτίσουμε τη φήμη ενός προϊόντος στην σειρά κατάταξης μεταξύ των προϊόντων των ανταγωνιστών. Κατά κύριο λόγο, πρόκειται για «το τη θέση ένα εμπορικό σήμα καταλαμβάνει στο μυαλό του κοινού-στόχου του».

   Πρότασης Αξίας αναλύουμε και σε προϊόν, αλλά αυτό είναι μια περιοριστική περιγραφή, διότι εστιάζει στο ίδιο το προϊόν, ενώ η τεχνική μάρκετινγκ Πρότασης Αξίας επικεντρώνεται στο μυαλό των καταναλωτών.

 

   Μόλις ένα εμπορικό σήμα τοποθετείται, είναι πολύ δύσκολο να το επανατοποθετήσει χωρίς να καταστρέψει την αξιοπιστία της. Ονομάζεται επίσης τοποθέτησης του προϊόντος.

 

 

Τι κάνουμε στην ΔίΚΕ

 

   Εφαρμόζουμε την Πρότασης Αξίας  που έχει ως στόχο να κάνει ένα εμπορικό σήμα καταλαμβάνει μια ξεχωριστή θέση, σε σχέση με ανταγωνιστικά σήματα, στο μυαλό του πελάτη. Στις περισσότερες Ελληνικές εταιρίες εφαρμόζουμε την τακτική να δημιουργήσει κατάλληλη εικόνα ως «χρηστικά ή πολυτελή» με έμφαση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της μάρκας (τι είναι, τι κάνει και πώς, κλπ), entry-level ή υψηλής -Αποσπασμένοι, κλπ) μέσω της διαφήμισης.

Για δημιουργία προσφοράς ανάλογα με τις ανάγκες σας, επικοινωνήστε με έναν αρμόδιο συνεργάτη μας.

Σχετικά

                

Η ΔίΚΕ προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών για τις επιχειρήσεις του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα.

Επαφές

Αθήνα, Αράχθου Ίλιον,                     : +30 2103 006 066
Κόρινθος, Εξαμιλίων 32,                    : +30 274 1304 701  
Πάτρα, Αγία Τριάδα,                         : +30 261 301 2572
Βουλγαρία, str. Vasil Mechkuevski 22,  +359 87 873 1313 
 Κύπρος, Κάστορος 1 Λευκοσία           +357 99 40 1102 

Newsletter (Ενημερωτικό Δελτίο)

Εγγραφείτε στα τα νέα μας και θα λάβετε αποκλειστικές προσφορές και  εκπτώσεις. Ποτέ δεν θα λάβετε απó εμάς spam
Please check your API key && chose list to subcribe from admin manager!