+30 210 300 6066  |  +30 274 1304 701

Εταιρία

Επικοινωνίστε μαζί μας

Στοιχεία
E-mail:*
Διεύθυνση
Σκοπός *
Μήνυμα
Recaptcha Word Verification:

 

Η Εταιρία

Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες για Την Επιχείρησή Σας

  Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ (ΔιΚΕ) είναι μία από τις πιο κινητοποιημένες  Ελληνικές εταιρείες Συμβούλων, Τεχνολογίας, Εξαγωγών και Διοίκησης Επιχειρήσεων η οποία καλύπτει γεωγραφικά όλη την Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 2010, κατακτώντας ένα σημαντικό ρόλο στη διαδικασία μετασχηματισμού πολλών Ελλήνων επαγγελματιών στην προσαρμογή τους στο σύγχρονο και απαιτητικό επιχειρησιακό περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα: .. 

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η Διαχειριστική Καινοτόμων Επενδύσεων (ΔIΚΕ) - Εταιρεία Συμβούλων δραστηριοποιούμενη σε μια διευρυμένη οικεία αγορά η οποία καλύπτει γεωγραφικά τον νομό Κορινθίας και τους γειτονικούς νομούς αυτής στοχεύει σε σταθερή ανάπτυξη επεκτείνοντας το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών της και ενσωματώνοντας την εξελισσόμενη και σύγχρονη τεχνογνωσία των συνεργατών και εταίρων της στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοδυτικής Ελλάδας.

Στις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί κάθε επιχείρηση οφείλει να αναθεωρήσει τον τρόπο λειτουργίας της και να αποκτήσει περισσότερο εξωστρεφή χαρακτηριστικά, τα οποία θα της επιτρέψουν να απευθύνει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της σε μεγαλύτερη αγορά. Η ΔIΚΕ προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών για τις επιχειρήσεις του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα που περιλαμβάνει:

  • Εκπαίδευση στελεχών και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού σε Οικονομικά – Διαχείριση και Διοίκηση των επιχειρήσεων. Επιμόρφωση σε συστήματα πληροφορικής και στο ECDL. Κατάρτιση σε συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων και HASSP. H & R Development, Υπηρεσίες Εύρεσης και Αξιολόγησης.
  • Σχεδιασμός και ανάπτυξη συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας (ISO, HACCP, Επιβεβαίωσης Διαχειριστικής Επάρκειας κ.α.).
  • Υπαγωγή επιχειρήσεων σε Επιδοτούμενα Προγράμματα και ολοκληρωμένη διαχείριση των εγκεκριμένων επενδυτικών προτάσεων (Αναπτυξιακός Νόμος, ΕΣΠΑ 2014-2020, Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης κ.α.).
  • Δημιουργία εταιρικής ταυτότητας και υπηρεσίες γραφιστικής. E-mail & SMS Marketing για άμεση επικοινωνία με τους - υπάρχοντες ή δυνητικούς - πελάτες σας.
  • Προώθηση και Οργάνωση των πωλήσεων. Ίδρυση επιχειρήσεων με επίκαιρες διαδικασίες και μορφές. Εύρεση χρηματοδότησης.
  • Σχεδιασμός και ανάπτυξη ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων (WebSites, E-shops). Σχεδιασμός & υλοποίηση διαδικτυακής διαφήμισης (Google Ads, Facebook κ.α.).Σύμβουλοι Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών.
  • Υπηρεσία Εξαγωγών (ολοκληρωμένος σχεδιασμός & προώθηση των προϊόντων/υπηρεσιών σας στη διεθνή αγορά).
  • Κατάρτιση Επιχειρηματικών Σχεδίων (Business Plan). Εκπόνηση Μελετών Προώθησης (Marketing Plan), Έρευνας αγοράς και Μελετών σκοπιμότητας για την επιχείρηση σας και τα προϊόντα/υπηρεσίες της.

Στόχοι, Όραμα, Φιλοσοφία

 

    Διαχειριστική Καινοτόμων Επενδύσεων, καθορίζει συγκεκριμένες διαδικασίες διαχείρισης των πελατών της και υλοποίησης των έργων της ανάλογα, με το αντικείμενο και τους στόχους πελάτη. Οι εσωτερικές διαδικασίες υλοποίησης που χαρακτηρίζονται από ευελιξία, προσαρμοστικότητα και ακρίβεια ελέγχονται ποιοτικά σε κάθε στάδιο και φάση υλοποίησης, προκειμένου να εξασφαλίζεται το μέγιστο ποιοτικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε περισσότερα: .. 

Υποκατηγορίες

Σχετικά

                

Η ΔίΚΕ προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών για τις επιχειρήσεις του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα.

Επαφές

Αθήνα, Αράχθου Ίλιον,                     : +30 2103 006 066
Κόρινθος, Εξαμιλίων 32,                    : +30 274 1304 701  
Πάτρα, Αγία Τριάδα,                         : +30 261 301 2572
Βουλγαρία, str. Vasil Mechkuevski 22,  +359 87 873 1313 
 Κύπρος, Κάστορος 1 Λευκοσία           +357 99 40 1102 

Newsletter (Ενημερωτικό Δελτίο)

Εγγραφείτε στα τα νέα μας και θα λάβετε αποκλειστικές προσφορές και  εκπτώσεις. Ποτέ δεν θα λάβετε απó εμάς spam
Please check your API key && chose list to subcribe from admin manager!